Renovem càrrecs per afrontar una nova etapa

Renovem càrrecs per afrontar plens d’il·lusió una nova etapa de cara als 12 anys de colla que celebrarem des de Nadal i al llarg de 2018.

El passat 27 d’octubre va tenir lloc, tal com marquen els estatuts, la nostra assemblea general.

La junta presidida per Maria Vázquez va dimitir i es va obrir termini per a presentar candidatures.

Maria ha estat una peça clau en la recuperació de la colla i a La Muixeranga de Sueca li estem molt agraïts. Fa sis anys va arribar a la presidència d’una colla on la junta directiva era una comissió gestora. Es tancava un cicle que va durar dos anys Període especial en què un grup de voluntaris havia estat al càrrec d’un petit grup de muixeranguers irreductibles amb una idea molt clara. L’objectiu, després d’haver patit una forta crisi, era no desaparéixer i mantenir les tres actuacions emblemàtiques: 8 de setembre, 9 d’Octubre i 24 de desembre, vigília de Nadal i aniversari de la colla.
Maria Vázquez va tindre la valentia de presidir la Muixeranga de Sueca convertint-se en la quarta presidenta i la que més temps ha mantingut el càrrec. Va assumir un gran repte, el seu mandat hauria de servir per a consolidar la colla. Així, amb aquesta premissa ha estat en la presidència durant 6 anys i l’objectiu està aconseguit. Entrem en aquest moment en una nova fase. Un nou capítol de la nostra recent història, i és que fa tan sols 12 anys des de l’inici del darrer reviscolar muixeranguer a Sueca.

Una renovació amb majoria de dones, amb una presidenta i una mestra que no superen els 30 anys

Iniciem ara, com hem dit, una nova etapa. Així, el 10 de novembre celebràrem una assemblea per renovar la junta. En el període establert només s’havia presentat una llista encapçalada per Andrea Oller. La nova presidenta és jove, té molta iniciativa i ha sabut guanyar-se gent de gran experiència en el món muixeranguer i associatiu per formar una proposta sòlida. La candidatura  va ser elegida per unanimitat i la formaren:

  • Presidenta: Andrea Oller
  • Vicepresident: Joan Josep Aguar
  • Secretaria: Camí Carlos
  • Tresorer: Vicent Amanç
  • Vocals: Alícia Arlandis, Toni Viel, Maria Isona i Maria Vázquez.

Empar Ribes, Enric Alemany i Fran Mañez formen la nova Comissió Tècnica

Una de les primeres tasques de la nova junta ha estat designar una nova comissió tècnica. En aquesta ocasió s’han presentat dues candidatures i ha estat triada la llista encapçalada per Empar Ribes, amb Enric Alemany de segon mestre. Empar,  viu a Sueca però  és natural d’Algemesí  i muixeranguera des de que tenia 10 anys. Fins ara era la segona mestra en la comissió tècnica eixint, la qual ja comptava amb Enric de primer mestre. Un intercanvi de papers que aposta per la joventut i renovació sense perdre la continuïtat del treball fet als darrers anys i que tants bons resultats ens ha donat. També forma part de la tècnica Fran Mañez que serà el responsable de la xicalla. Empar es converteix així en la cinquena mestra de la colla.

renovem-carrecs.nova.etapaAndrea i Empar parlant amb la colla en el primer assaig de la nova època.

Resumint, una renovació amb majoria de dones, amb una presidenta i una mestra que no superen els 30 anys i que assumeixen els càrrecs amb moltes expectatives i una gran il·lusió. Emocions i sentiments que ens encomanen a tota la colla. Enhorabona a la nova junta i a la nova tècnica.

renovem-carrecs.nova.etapa

Empar amb el Mestre Muixeranguer Enric Alemany

renovem-carrecs.nova.etapa

Empar escalfant amb la colla en el primer dia com a Mestra

renovem-carrecs.nova.etapa1